Arkitekture Portfolio
Marketing Portfolio
Imazh Projektim
PAS+P ofron projekte arkitekture për objekte të ndryshme si shtëpi , hotele, spitale etj, gjithashtu...
Imazh Menaxhim
Menaxhimi dhe ndjekja e punimeve është një nga shërbimet e ofruar nga PAS+P, në momentin që ju keni...
Imazh Realizim
PAS+P ka kapacitete të çojë deri në fund realizimin e të gjitha kategorive të projekteve, me të njëjtin...
Imazh Identitet dhe Reklame
Krijimi i & Pozicionimi i Brand/Markës Marka ose Brand është ADN-ja e komunikimit të biznesit me...
Imazh PR dhe Promocion
Planifikim & Ekzekutim të Fushatave PR Një marrëdhënie e mirë me mediat mund të përmirësojë...
Imazh Konsulencë, Studime tregu
PAS+P Marketing para së gjithash është kompani Marketingu. Është e zakonshme që për shumë njerëz, madje...